Ny databruker – Intranett

Sist oppdatert: 17/03/2022

Denne veilederen er en del av opplæringen for nye databrukere. Se den komplette opplæringen her: https://www.hedmark-ikt.no/brukerveiledning-for-ny-databruker/

 

Intranett er nesten det samme som Internett, men det er kun synlig og tilgjengelig for deg som ansatt i din organisasjon. Det er ikke mulig for personer utenfor organisasjonen å få tilgang til Intranettet.

Intranettet brukes som en informasjonskanal ut til alle ansatte, og kan være et samlested for viktig informasjon og lenker til f.eks. fagsystemer og dokumenter.

Alle kommunen i Hedmark IKT samarbeidet har en egen intranettside. Disse sidene har en adresse som er forskjellig fra kommune til kommune.
Du har kun tilgang til intranett når du er på jobb og er tilkoblet et nettverk fra Hedmark IKT.

Det er kommunens webredaktør som legger ut informasjon på disse sidene. Hvis du selv trenger å legge ut informasjon på disse sidene, ta kontakt med webredaktøren.

Adressene til intranettsidene er lik adressene til kommunene offentlige nettside, men med «intra.» før selve adressen. F.eks.: intra.kongsvinger.kommune.no.

 

På bildet over ser du fremsiden til intranettsiden til Kongsvinger kommune. 

Kommentarer

Har du et forbedringsforslag til denne artikkelen, er du velkommen til å legge igjen en kommentar her!

NB. Vi har ikke mulighet til å behandle enkeltsaker via kommentarfeltet, så hvis du trenger hjelp med noe, vennligst ta kontakt med brukerstøtte via Selvbetjeningsportalen eller på telefon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Hedmark IKT