Microsoft Teams – Arbeid med innlegg og meldinger

Sist oppdatert: 17/03/2022

Opprette og formatere et innlegg

Når du svarer på en melding eller oppretter en ny samtale i en kanal, har du mulighet til å formatere teksten ved behov. Klikk på ”Formater” (1). Du får da opp en større boks med kjente verktøy for å formatere meldingen din.
Du kan blant annet:

  • Legge til et emne
  • Gjøre teksten fet
  • Lage punktliste
  • Sette inn en kobling

 

Publisere en melding til flere kanaler

Når du skal publisere en melding i en kanal, finnes det et valg for å publisere meldingen i flere kanaler samtidig. Denne finner du ved å klikke på ”Formater” (2). Du finner da valget ”Legg inn i flere kanaler” (3) helt øverst i boksen. Klikk på den, og du vil se et ”Til” felt (4) dukke opp. Klikk deretter på ”Velg kanaler” (5) for å legge til flere kanaler.

 

Du vil da få opp en liste over alle teams og kanaler du har tilgang til å skrive en melding i. Velg den eller de kanalene du ønsker å publisere meldingen din i, og klikk ”Oppdater” (6).

 

Du vil da se at kanalene du har valgt synes i feltet ”Til” (7). Meldingen du da publiserer, vil bli publisert i alle kanalene du har lagt til.

Kommentarer

Har du et forbedringsforslag til denne artikkelen, er du velkommen til å legge igjen en kommentar her!

NB. Vi har ikke mulighet til å behandle enkeltsaker via kommentarfeltet, så hvis du trenger hjelp med noe, vennligst ta kontakt med brukerstøtte via Selvbetjeningsportalen eller på telefon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Hedmark IKT